//
you're reading...
Uncategorized

Katalog Tasarım Çalışması

Katalog tasarımı üretilen ürün yada hizmetlerin yüzüdür. Katalog tasarımı firmanın yapısına kurumsal renklerine göre tasarlanmalıdır. İçerik olarak da hep akıcı, ürün, hizmet görseline, içeriğine özelliklerine yer veren  açıklayıcı bir katalog olmalıdır. Ürün veya hizmeti seçecek kişinin aklında sorular kalmayacak kadar net olmalıdır. Tasarımına gelince eğer içerisinde çok sayıda teknik özellik varsa yani görselden daha çok yazı bulunuyorsa hafif grafikler kullanılmalı aksine görsel açıdan yoğunsa çalışma alanımız fazla olacağından daha çok grafik çalışması kullanılabilir. Unutulmamalıdır ki katalog sahibi olduğu  firmanın ürün ve hizmetlerinin pazarlanmasında çok büyük bir etken teşkil etmektedir. Katalog tasarımı konusunda yürütülen süreçte  firma, ürün ve hizmetler konusunda detaylı bilgilerin alınmış olması katalog oluşturulması sürecinde tasarımcıya önemli ip uçları sağlayarak, katalog tasarımının etkili bir şeklide yapılmasında yardımcı olacaktır.

Etkili ve hedef kitleye doğrudan etkileşim sağlayacak bir katalog tasarımının yapılabilmesi için, profesyonel bir tasarımcı tarafından yapılması gerekmektedir. Katalog tasarımı firmaların ürün ve hizmetlerinin tanıtılmasında ve pazarlanmasında birincil öneme sahip yazılı ve görsel iletişim sağlayan, en önemli reklam ve tanıtım materyalidir. Bu güne kadar yapmış olduğumuz katalog tasarımlarında, başarılı reklam ve pazarlama örnekleri sunduğumuzu düşünüyoruz. Katalog tasarımlarımızı Katalog Tasarımları sekmesinden görebilirsiniz. Katalog tasarım çalışmalarında yeni ve özgün fikirler ile ürün ve hizmetlerinizi en iyi biçimde ifade edebilmenizi sağlıyoruz. Farklı tasarım ve fikirler ile rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlıyoruz. Ürün ve hizmet pazarlaması konusunda firma içi satış ve pazarlama departmanlarına yardımcı, işlerini kolaylaştıracak, satın alan müşterilerin ürünler konusunda, rahat seçimler yapabilmelerini, ürün ve hizmetler konusunda rahat seçim yapabilecekleri katalog tasarımları oluşturuyoruz.

About civo522

Ebru Yatkın AJANS Kurumsal Kimlik Çalışması, Web Site Tasarım, Katalog Tasarımı, Logo Tasarımı, Medya Planlama Yapan Tasarım ve Reklam Ajansıdır. http://www.ebruyatkinajans.com kurumsal, kimlik, katalog, tasarımı, logo, tasarımı, web, sitesi, tasarımı, katalog, çekimi, reklam, promosyon, medya, planlama, web, programlama, broşür, tasarımı, outdoor, reklam, logo, katalog, internet hizmetleri, alan adı barındırma, matbaa baskı

Tartışma

Yorumlar kapatıldı.

Kategoriler